top of page

Ajándékkártya

08.png

Saját módszertan segítségével, a célállítástól a megvalósításig, belülről kifelé haladva megtanulod, hogy hogyan használhatod ki legjobban adottságaidat, miből meríts inspirációt és hogyan újulj meg. 

A kurzus elvégzésével az öltözködés nehézség helyett napi rutinná válik, örömet okoz és beteljesíti azon funkcióját is, miszerint, az látsszik kívül, ami belül is van.

2023.05.01-től - 10 hetes online kurzus

108.000 Ft

09.png

Anyából újra nővé válni..tapasztalatunk szerint nem könnyű, főleg nem úgy, hogy ezt a két szerepet egy napon belül többször kell váltogatni.

 

Tombor Sarolta sminkmester barátnőmmel egy olyan programot állítottunk össze, amiben hasznos tudásra tehetsz szert egy könnyed és izgalmas nap alkalmával.

A workshop abban segít, hogy jobban megismerd magad és igényeidet. Az egyéni tanácsadás és kreatív alkotói csoportos foglalkozások pedig elvezetnek egy olyan tudáshoz, ami által magabiztos döntéseket tudsz hozni a jövőben megjelenéseddel kapcsolatban.

10.png

Az ajándékutalvány "stílus és gardrób áttekintés”-re, "közös vásárlás”-ra vagy az "egyéni stílus kialakítása" szolgáltatásokra. 

 

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy melyik szolgáltatást szeretnéd ajándékozni, hogy ennek megfelelően tudjam kiállítani a kártyát. 

Vásárlástól számított 1 évig érvényes.

Egyedi ár, megbeszélés alapján

2023.04.29-től - 1 alkalmas tematikus workshop

108.000 Ft

Válassz a három tematikus ajándékkártya közül!

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Válassz, hogy online szeretnéd megkapni vagy személyesen szeretnéd átvenni az ajándékkártyát?

Elküldöm neked vagy az általad kiválasztott személynek a megvásárolt kártyát.

Válassz az ajándékkártyák közül és vedd fel velem a kapcsolatot

Köszönöm! Hamarosan küldöm a részleteket.

Vásárlás menete

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

A fenti űrlap kitöltése után felveszem veled a kapcsolatot. Ezután add meg az ajándékozott nevét, adatait, majd fizesd ki a megrendelt kártyát. Fizetés után a választot formában Te vagy az ajándékozott megkapja az ajándékkártyát. 

 

Az ajándékkártyák online elküldhető közvetlenül a megajándékozott személynek, de magadnak is, ha személyesen szeretnéd átadni.

A STUDIO E ajándékkártya a választott kurzusra, workshopra vagy a kártyán feltüntetett STUDIO E szolgáltatásaira használható fel. Az ajándékkártya felhasználása az ajándékkártya számának megadásával történik.


Az ajándékkártya kurzus és workshop esetén az aktuális, a kártyán feltüntetett kurzusra, illetve workshopra érvényes. Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 1 évig érvényes, érvényességi idő lejárta után a fennmaradó összeg nem téríthető vissza és az érvényességi időt nem áll módomban meghosszabbítani.


Rendelés menete közben rögzített számlázási címre kizárólag elektronikus számlát állítok ki, melyet a megadott e-mail címre kapsz meg. A rendelés véglegesítését követően az adott rendelés vonatkozásában a számlázási adatokban változás nem eszközölhető.

bottom of page