top of page

Gyakran ismételt kérdések

 • Mi az ESZTÉTIKA online kurzus menete, hogyan kell haladni a tananyaggal? Ott kell lennem valahol adott időben?
  A kurzus időtartama körülbelül 3 hónap, ami alatt időzítve kapod meg a videó anyagokat. Van egy ajánlott ütem, de ha ezt nem tudod tartani, akkor sincs semmi gond, haladhatsz a videókkal és a feladatokkal a saját tempódban. A feladatokat akkor értékelem ki egyénileg, amikor megkapom. A kurzus anyagához a kezdéstől számítva fél évig van hozzáférésed. A 3 hónap alatt csak a LIVE alkalmaknak van csak előre meghatározott időpontja, ezekhez online - bárhonnan - tudsz majd csatlakozni, de ha valamiért mégsem tudnál jelen lenni, akkor visszanézhető a beszélgetés.
 • Mennyi időt kell foglalkoznom hetente az online kurzussal? Milyen hosszúak a leckék?
  Teljes mértékben tőled függ, hogy mennyi időt szánsz a kurzusra. Ha csak végignézed, már azzal is nagyon sok mindent meg tudsz tanulni az öltözködésről, de az igazi mély tudást azzal szerzed meg, ha végigcsinálod az egymásra épülő feladatokat. Ezek elvégzéséhez van hogy 10 percre van szükséged, van hogy napokra mert vissza-vissza térsz a feladathoz. Mivel tudsz a saját tempódban haladi, így a 6 hónap alatt jól be tudod osztani az idődet. Maguk a leckék - a tananyagtól, feladattól, tartalomtól függően - különböző hosszúságúak, a legrövidebb körülbelül 2 perc, a leghosszabb körülbelül 10 perces.
 • Nem igazán követem a trendeket, nem szoktam “divatozni”. Nekem is tud segítséget nyújtani az online kurzus?
  A képzés egyáltalán nem a trendekről és a divatról szól, hanem arról, hogy megtanulj megfelelően megjelenni bármilyen helyzetben és bármilyen alkalommal. Egy öltözködési alapműveltséget biztosít, amivel megtanulhatod hogy hogyan használd ki legjobban az adottságaidat, és hogyan kommunikálj helyesen a kinézeteddel, hogy tényleg azt üzend megjelenéseddel, amit szeretnél. A tartalom színes, tele képekkel és ábrákkal, a feladatok pedig inspirálóak, kreatívak és alkotásra, gondolkodásra késztetnek.
 • Szkeptikus vagyok… tanítható egyáltalán a stílusérzék?
  Az egyéni stílus kialakítása nem egy egyszeri alkalom és nem is rövid folyamat, hónapokba, évekbe telik. Az ESZTÉTIKA online kurzus abban tud segíteni, hogy elindulj a saját utadon. A kurzus korábbi hallgatói kivétel nélkül azt mondták, hogy nagyon sokat segített számukra a tananyag abban, hogy tisztábban lássák saját céljaikat és ezáltal jövőbeni megjelenésüket. Továbbá segített nekik a tudatosabb választásokban, egy jól használható és variábilis gardrób létrehozásában és hasznos új ismeretekre tettek szert az anyagokkal, színhasználattal, formákkal, elnevezésekkel kapcsolatban. Ha azonban mégis meggondolnád magad, a kurzus első 2 hetében élhetsz a pénzvisszafizetési garanciával, így nincs vesztenivalód!
 • “Mi a különbség a gardróbrendezés és az online kurzus között? Miben más a kettő?
  Egy stylist megbízása egy olyan szolgáltatásra, mint például a gardróbrendezés, egy teljesen más igényt elégít ki. Ezt a szolgáltatást azoknak ajánlom, akik gyors, azonnali megoldást akarnak elérni, mert nincs idejük/ energiájuk megtanulni a módszertant. Ez egy egyéni tanácsadás, ami során a szakember helyetted rendszerezi a ruhatárad, a folyamat kulcsa és a megoldás pedig a szakember tudásán alapul. A gardróbrendezés egy nagyon jó, értékes szolgáltatás, melynek az időtartama 3-4 óra, azonban itt nincs lehetőség a mélyebb információ átadásra illetve tanulásra. Valószínűleg a gardróbrendezés után szükséged lesz még egy darabig szaktudásomra és tanácsaimra döntéshelyzetekben, mert nem nem leszel olyan magabiztos választásaidat illetően. Az ESZTÉTIKA online kurzus elvégzése során viszont megtanulod a módszertant, amihez egész életed folyamán bármikor hozzáférhetsz, kezedben lesz az eszköz, amivel változtathatsz megjelenéseden akármikor.
bottom of page