Adatkezelési Tájékoztató

Szabályzat Füzes Eszter E.V., továbbiakban STUDIO E számára megadott személyes adatok kezeléséről.

Az Adatkezelő adatai:
Név: Füzes Eszter

Székhely: 1064 Budapest, Szondi u. 55.

Adatvédelmi felelős: Füzes Eszter - STUDIO E

Panaszkezelés: fuzeseszter@gmail.com

Adószám: 67625978-1-42

Okmányirodai nyilvántartási szám: 50515963

Az adatok tárolásának fizikai helye: www.wix.com szerver
 

A STUDIO E számára az alábbi személyes adatok megadása szükséges: név és e-mail cím
A STUDIO E a fenti személyes adatokat hírlevélben küldött promóció, reklám érdekében és céljából kezeli.

A STUDIO E a megadott személyes adatot a jelen szabályzaton túl az Infotörvényben (2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) szabályozott kereteken belül, a jelen szabályzat az ezen a helyen feltüntetett adatkezelési tájékoztató szerint kezeli.

 

A STUDIO E a részére átadott személyes adatokat 5 évig kezeli. A személyes adatokat a STUDIO E harmadik személy részére csak abban az esetben adhatja át, ha ahhoz az érintett magánszemély kifejezetten írásban hozzájárul. A személyes adatokat a STUDIO E keretein belül az alábbi személyek kezelhetik: Füzes Eszter E.V., tulajdonos

Az érintett magánszemély jogosult a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést kérni, a személyes adatai helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását kérni, illetve tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen. Az adatkezeléssel kapcsolatosan Füzes Eszterhez fordulhat (e-mail cím: fuzeseszter@gmail.com). Az érintett magánszemély a személyes adataira vonatkozó jogok megsértése esetén jogosult a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz panasszal fordulni (e-mail cím: ugyfelszolgalat@naih.hu)

Sütik (cookie-k) alkalmazása a honlapon

 

A sütikről
Ahogy majdnem minden honlappal rendelkező cég, mi is használunk sütiket a weboldalalunkon.

 

Mi az a süti?
A sütik (cookiek) kis fájlok, amelyek böngészéskor a számítógépedre kerülnek, ha valamelyik webhelyet meglátogatod. A sütik adatokat gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, valamint megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára, de ezeken túl információkat is tárolnak, illetve továbbítanak.

A sütiket feladatuk szerint 5 csoportra oszthatjuk:

 

  • Szükséges cookiek – Ezek a sütik szükségesek ahhoz, hogy böngészhess az adott weboldalon, továbbá a honlap megfelelő működéséért is felelősek.

  • Funkcionális cookiek – Ezek a honlap működését javítják azáltal, hogy tárolják a böngészés közbeni preferenciákat.

  • Teljesítmény cookiek – Ezek folyamatosan javítják a weboldal teljesítményét, így jobb felhasználói élményt biztosítanak.

  • Statisztika cookiek – Ezek segítségével nyomon lehet követni a honlap látogatóinak viselkedését, de – a vonatkozó adatvédelmi előírások alapján – csak anonim módon.

  • Reklám cookiek – Ezeket arra használják, hogy a látogatót leginkább érdeklő hirdetések jelenjenek meg az adott weblapon.

Honlapunk a felsorolt sütik közül az összes sütit használja.