top of page
c766f85763867e13761b74cc24a06d0d.jpg
Jelentkezés a képzésre:
 
Következő kurzus indulása:
2024. január 6.

 
Kurzus ára:
130.000 Ft

 

Az alap kurzus nyolc fejezete, 30 alkalom alatt, 10 héten keresztül vezet végig ezen a vizuális nyelvtanulási folyamaton, mely a módszertan mellett tartalmaz egyéni önismereti és kreatív feladatokat, érdekes és hasznos információs háttéranyagokat és élő alkalmakat is, amikor lehetőség adódik a személyes konzultációra

 

Maradj kíváncsi, légy bátor, merj kockáztatni és egy izgalmas átalakulásban lesz részed.

pikto 01.png

ESZTÉTIKA - Az öltözködés, mint kommunikációs csatorna

Női alapkurzus

Egy olyan kép központú világban, mint amit napjainkban élünk, tetszik vagy sem, az emberek elsősorban külsőnk és megjelenésünk alapján ítélnek meg bennünket. A kinézet, a megjelenés tükrözi azt, akik vagyunk.
Ha megjelenéseddel azt tudod kommunikálni, ami vagy amilyen szeretnél lenni, az segít azzá is válni. 
Azért fontos, hogy legyen koncepció és elképzelés a megjelenésedet illetően, mert sokféle stílus és választás létezik. Én arra szeretnélek megtanítani, hogy hogyan találd meg a saját utadat.

Az alap kurzus felépítése

 

Szeretném megismertetni veled egy holisztikus metódus menetét, ahol belülről haladunk kifelé és a kis részekből rakjuk össze az egészet, hogy ezáltal megismerd magad és igényeidet. 

Majd ezeket meg is tudd teremteni, karban tudd tartani és meg tudj újulni úgy, hogy a későbbiekben magabiztosabban tudj választani és szelektálni. 

A folyamat végén pedig megteremted azt a nőt, akinek már nem lesz probléma megjelenni semmilyen szituációban, mert magabiztosan és kényelmesen fogod érezni magad a választásaidban.

 

 • Megismerjük a céljaidat és feltárjuk az igényeket

 • Jelenlegi gardróbod áttekintése után megtanulod, hogyan rendszerezd meglévő darabjaidat, valamint hogy mit és hogyan szelektálj ki belőle

 • Bővítjük ismeretanyagodat öltözködéskultúra témakörben

 • Megismered a színhasználatot és az anyagok természetét

 • Megtanulod hogyan fejezheted ki magad kinézeteddel, hogyan kommunikálhatsz megjelenéseddel

 • Megmutatom, hogy az optikai illúziók használatával hogyan optimalizálhatod testarányaidat

 • A folyamat végén pedig képessé válasz tudatosan, saját koncepció mentén felépíteni működő ruhatárad és megjelenésed

VÉLEMÉNYEK A KURZUSRÓL

KITTI

"Nagyon szépen köszönöm a kurzust, minden egyes szavát ittam és persze felírtam. Csodálatos kurzus!"

ZSÓFI

"Nagyon szuperül felépített, tartalmas tananyag. :)"

LUCA

"Csak ajánlani tudom! Jól összerakott, informatív anyag és a feladatok inspirálóak és élvezetesek!"

ESZTER

Két éve végeztem el Füzes Eszter @studioe.hu online esztétika kurzusát, ahol Esztertől rengeteget tanultam stílusról, anyagokról, fazonokról, a tudatos öltözködésről!
Azóta már soha nem szaladok bele fölösleges impulzív shoppingolásokba, jóval kevesebb ruhát vásárolok! A saját ruhatáramban lévő holmikat egészen másképp tudom egymással variálni! A gardróbomban olyan rend van (mindig!), ahonnan minden reggel öröm felöltözni!
Szívből ajánlom mindenkinek @studioe.hu online esztétika kurzusát!

NÓRA

"Azért döntöttem a kurzus mellett, mert megelégeltem, hogy a rossz döntéseim miatt terhelem a természetet. Meg akartam ismerni az igényeimet, az anyagokat, a testalkatomat…. Eszter nagyszerűen végig vezetett, és kialakult egy erős kép a fejemben amely végig kísérik az életem hátralévő döntéseit. Hálásan köszönöm! Üdvözlet Ausztráliából!"

 • Mi az ESZTÉTIKA online kurzus menete, hogyan kell haladni a tananyaggal? Ott kell lennem valahol adott időben?
  A kurzus időtartama körülbelül 3 hónap, ami alatt időzítve kapod meg a videó anyagokat. Van egy ajánlott ütem, de ha ezt nem tudod tartani, akkor sincs semmi gond, haladhatsz a videókkal és a feladatokkal a saját tempódban. A feladatokat akkor értékelem ki egyénileg, amikor megkapom. A kurzus anyagához a kezdéstől számítva fél évig van hozzáférésed. A 3 hónap alatt csak a LIVE alkalmaknak van csak előre meghatározott időpontja, ezekhez online - bárhonnan - tudsz majd csatlakozni, de ha valamiért mégsem tudnál jelen lenni, akkor visszanézhető a beszélgetés.
 • Mennyi időt kell foglalkoznom hetente az online kurzussal? Milyen hosszúak a leckék?
  Teljes mértékben tőled függ, hogy mennyi időt szánsz a kurzusra. Ha csak végignézed, már azzal is nagyon sok mindent meg tudsz tanulni az öltözködésről, de az igazi mély tudást azzal szerzed meg, ha végigcsinálod az egymásra épülő feladatokat. Ezek elvégzéséhez van hogy 10 percre van szükséged, van hogy napokra mert vissza-vissza térsz a feladathoz. Mivel tudsz a saját tempódban haladi, így a 6 hónap alatt jól be tudod osztani az idődet. Maguk a leckék - a tananyagtól, feladattól, tartalomtól függően - különböző hosszúságúak, a legrövidebb körülbelül 2 perc, a leghosszabb körülbelül 10 perces.
 • Nem igazán követem a trendeket, nem szoktam “divatozni”. Nekem is tud segítséget nyújtani az online kurzus?
  A képzés egyáltalán nem a trendekről és a divatról szól, hanem arról, hogy megtanulj megfelelően megjelenni bármilyen helyzetben és bármilyen alkalommal. Egy öltözködési alapműveltséget biztosít, amivel megtanulhatod hogy hogyan használd ki legjobban az adottságaidat, és hogyan kommunikálj helyesen a kinézeteddel, hogy tényleg azt üzend megjelenéseddel, amit szeretnél. A tartalom színes, tele képekkel és ábrákkal, a feladatok pedig inspirálóak, kreatívak és alkotásra, gondolkodásra késztetnek.
 • Szkeptikus vagyok… tanítható egyáltalán a stílusérzék?
  Az egyéni stílus kialakítása nem egy egyszeri alkalom és nem is rövid folyamat, hónapokba, évekbe telik. Az ESZTÉTIKA online kurzus abban tud segíteni, hogy elindulj a saját utadon. A kurzus korábbi hallgatói kivétel nélkül azt mondták, hogy nagyon sokat segített számukra a tananyag abban, hogy tisztábban lássák saját céljaikat és ezáltal jövőbeni megjelenésüket. Továbbá segített nekik a tudatosabb választásokban, egy jól használható és variábilis gardrób létrehozásában és hasznos új ismeretekre tettek szert az anyagokkal, színhasználattal, formákkal, elnevezésekkel kapcsolatban. Ha azonban mégis meggondolnád magad, a kurzus első 2 hetében élhetsz a pénzvisszafizetési garanciával, így nincs vesztenivalód!
 • “Mi a különbség a gardróbrendezés és az online kurzus között? Miben más a kettő?
  Egy stylist megbízása egy olyan szolgáltatásra, mint például a gardróbrendezés, egy teljesen más igényt elégít ki. Ezt a szolgáltatást azoknak ajánlom, akik gyors, azonnali megoldást akarnak elérni, mert nincs idejük/ energiájuk megtanulni a módszertant. Ez egy egyéni tanácsadás, ami során a szakember helyetted rendszerezi a ruhatárad, a folyamat kulcsa és a megoldás pedig a szakember tudásán alapul. A gardróbrendezés egy nagyon jó, értékes szolgáltatás, melynek az időtartama 3-4 óra, azonban itt nincs lehetőség a mélyebb információ átadásra illetve tanulásra. Valószínűleg a gardróbrendezés után szükséged lesz még egy darabig szaktudásomra és tanácsaimra döntéshelyzetekben, mert nem nem leszel olyan magabiztos választásaidat illetően. Az ESZTÉTIKA online kurzus elvégzése során viszont megtanulod a módszertant, amihez egész életed folyamán bármikor hozzáférhetsz, kezedben lesz az eszköz, amivel változtathatsz megjelenéseden akármikor.

GYAKORI KÉRDÉSEK AZ ONLINE KURZUSRÓL

AJÁNDÉKOZZ

STÍLUST!

Tovább az ajándékkártyákra

bottom of page