top of page
szolg 01.jpg

A folyamat általában két részből szokott állni, az első mindenképp egy találkozás, ahol megismerkedünk egymással. A második alkalom helyszíne a lakásod, ezen belül is a gardróbod. Itt dolgozunk, hogy kényelmes, otthoni környezetben tudjunk kitérni minden részletre. A folyamathoz szükséges idő kb. 3-4 óra. 

Ígérem őszinte leszek, de kedves és tapintatos is egyszerre. Az egyetlen célom az, hogy segítségemmel olyanná tegyük megjelenésed, amilyennek szeretnéd.

Budapesten élek, de szívesen utazom az országon belül bárhova, hogy találkozhassam ügyfeleimmel az otthonukban és elkezdjük a foglalkozást.

 

Innen a második lépés általában egy közös vásárlás…

Stílus és gardrób áttekintés

Ennél a folyamatnál a legfontosabb, hogy a lehető legjobban  megismerjünk téged. Ez lehetővé teszi számomra, hogy világos képet kapjak arról, hogy hol tartasz most és hová szeretnél eljutni, mik a céljaid, lehetőségeid és mik a prioritások. Ez a megismerés elkerülhetetlen annak érdekében, hogy a legjobb eredményt tudjuk elérni.

 

A szolgáltatás a következő elemekből áll:

  • Első lépésként kielemezzük és megismerem a jelenlegi helyzetedet, és preferenciáidat és igényeidet, valamint közösen meghatározzuk az elérendő célokat. 

  • Utána közösen átnézzük, hogy milyen ruhákból áll össze jelenlegi gardróbod, megbeszéljük mi működik és miért, valamint azt is, hogy mi az ami számodra nem ideális választás. A folyamat során megbeszéljük és prezentálom, mi áll jól neked és miért. Megtanítom, hogyan használd meglévő ruhatárad és megmutatom, hogyan hordhatod másképp őket.

  • Megbeszéljük jelenlegi vásárlási szokásaidat és hogy mi az amit elsődlegesen be kell szerezned.

  • Végül pedig tanácsokat adok arra vonatkozóan, hogy hogyan rendezd el gardróbod, hogy a legáttekinthetőbb és használhatóbb legyen. Egy letisztult, használatra kész gardróbbal hagylak ott, ami készen áll arra, hogy izgalmas, új daraboknak adjon helyet.

Stílus és gardrób áttekintés 

szolgáltatás ára:

105.000 Ft

bottom of page