top of page

Mindegyik ügyfél más és más. Nem egyformák az elérni kívánt célok, mint ahogyan a ráfordításra szánt idő és összeg sem. Ha tudod mi a cél, könnyebben ki tudod választani, hogy melyik szolgáltatás segítene legjobban

  • Van akinek rengeteg ruhája van, de nem igazán tudja, hogy hogyan használja őket, hogyan tegye variábilissá vagy izgalmassá megjelenését, ezért inkább a stílus kialakításra és öltözködési tanácsadásra szeretne több időt szánni. 

  • Van akinek kevés a ruhája, ezért inkább a közös vásárlásra fordítana több energiát, hogy egy új, friss és modern ruhatárat kapjon. 

  • Van aki nem tudja hogyan variálja ruháit a különböző alkalmaknak megfelelően, tanácstalan, hogy mit illik viselni amikor a meghívón az áll “dresscode: black tie” vagy mik a munkahelyi viselet alapszabályai, illetve hogyan ne öltözzön túl egy bevásárlásra és hogyan ne öltözzön alul egy randevúra.

Ha esetleg tanácstalan vagy, fordulj hozzám bizalommal és segítek kitalálni, mire van legjobban szükséged. 

Miután létrehoztunk egy jó kiindulási alapot, egy olyan stílust és ruhatárat ami működik, könnyebben és magabiztosabban tudsz helytállni különböző szituációkban, hisz a jó megjelenés magabiztossá tesz.

studioE 03.jpg
bottom of page