top of page

Ajándékkártya

Vásárlás menete
08.png

Saját módszertan segítségével, a célállítástól a megvalósításig, belülről kifelé haladva megtanulod, hogy hogyan használhatod ki legjobban adottságaidat, miből meríts inspirációt és hogyan újulj meg. 

A kurzus elvégzésével az öltözködés nehézség helyett napi rutinná válik, örömet okoz és beteljesíti azon funkcióját is, miszerint, az látsszik kívül, ami belül is van.

2024.01.06-től - 10 hetes online kurzus

09.png

Anyából újra nővé válni..tapasztalatunk szerint nem könnyű, főleg nem úgy, hogy ezt a két szerepet egy napon belül többször kell váltogatni.

 

Tombor Sarolta sminkmester barátnőmmel egy olyan programot állítottunk össze, amiben hasznos tudásra tehetsz szert egy könnyed és izgalmas nap alkalmával.

A workshop abban segít, hogy jobban megismerd magad és igényeidet. Az egyéni tanácsadás és kreatív alkotói csoportos foglalkozások pedig elvezetnek egy olyan tudáshoz, ami által magabiztos döntéseket tudsz hozni a jövőben megjelenéseddel kapcsolatban.

10.png

Az ajándékutalvány "stílus és gardrób áttekintés”-re, "közös vásárlás”-ra vagy az "egyéni stílus kialakítása" szolgáltatásokra. 

 

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy melyik szolgáltatást szeretnéd ajándékozni, hogy ennek megfelelően tudjam kiállítani a kártyát. 

Vásárlástól számított 1 évig érvényes.

2024.01.13. - 1 alkalmas tematikus workshop

Válassz az ajándékkártyák közül és vedd fel velem a kapcsolatot

Köszönöm! Hamarosan küldöm a részleteket.

Vásárlás menete
bottom of page