top of page

Közös vásárlás

A gardróbod áttekintése és igényeid megismerése után feltérképezem a lehetőségeket és megtervezem a munkamenetet előre, hogy a közösen eltöltött időt hasznosan tudjuk eltölteni. Egy megbeszélt időpontban találkozunk és elindulunk közösen vásárolni. Tekintettel igényeidre, céljaidra és az időre, amit erre tudsz szánni, a következő lehetőségeket tudod kihasználni:

 

A szolgáltatás a következő elemekből áll:

  • Olyan ruhákat tudsz felpróbálni, amiket korábban figyelmen kívül hagytál, vagy nem merted viselni, mert nem tudtad, hogyan kell

  • Megtanulhatod hogyan vásárolj magadnak úgy, hogy ne mindig ugyanaz kerüljön a kosaradba

  • Új inspirációkat kaphatsz, hogy hol tudsz vásárolni

  • Ötleteket és tippeket tanulhatsz tőlem a próbálgatások során, ahol az interaktív próbababa te vagy

  • Térj haza pár új, izgalmas, hordható darabbal és a megszerzett tudással kezdd el építeni új, stílusos gardróbod

Az a célom, hogy a közös vásárlás alkalmával megtanítsalak a gyakorlati dolgokra. Hogyan stylingolj össze dolgokat, mit és hogy hangsúlyozz magadon, hogyan keverd a színeket, formákat, felületeket és mintákat. A cél olyan új ruhadarabok és kiegészítők vásárlása, amik segítségével felfrissül megjelenésed, amikben jó érzed magad és magabiztos leszel. Egy ilyen közös vásárlás nyugodt és vidám hangulatú, de ugyanakkor eredményes. Az időtartam változó, ezért ez a szolgáltatás óradíjas.

 

A vásárlások Budapest belvárosában, illetve online shopokon keresztül történnek, de igény szerint Európa nagyvárosainak egyikébe is ellátogathatunk, ha nem találjuk meg itthon azt amit elképzelünk neked.

szolg 03.jpg

Közös vásárlás

szolgáltatás óradíja:

15.000 Ft

bottom of page