top of page
pikto 08.png

ANYÁBÓL NŐVÉ

Tematikus workshop

Anyából újra nővé válni..tapasztalatunk szerint nem könnyű, főleg nem úgy, hogy ezt a két szerepet egy napon belül többször kell váltogatni.

 

Tombor Sarolta sminkmester barátnőmmel egy olyan programot állítottunk össze, amiben hasznos tudásra tehetsz szert egy könnyed és izgalmas nap alkalmával.

A workshop abban segít, hogy jobban megismerd magad és igényeidet. Az egyéni tanácsadás és kreatív alkotói csoportos foglalkozások pedig elvezetnek egy olyan tudáshoz, ami által magabiztos döntéseket tudsz hozni a jövőben megjelenéseddel kapcsolatban.

 

Ezen a különleges napon te csak magaddal foglalkozol, mi pedig veled és ha velünk tartasz, kiszakítunk a megszokott ritmusodból. 

Együtt, hatékonyan és célratörően összeállítunk egy olyan eszköztárat, aminek segítségével a nap végére tudni fogod, hogy:

  • milyen színek és fazonok állnak jól,

  • hogyan ápold bőrödet és építsd fel a sminkedet,

  • továbbá szélesítjük a palettát, ahol rátalálhatsz a kívánt ruhadarabokra és kiegészítőkre,

  • bőrápolási és smink termékekre.

2dbc5c908438a01e722751d5cad9d533.jpg

A program két részből áll:

 

Délelőtt a rövid önismereti feladatokat egy célállítás követi, majd a színekkel, színhasználattal foglalkozunk és elkészítjük saját színpalettádat.

 

Egy könnyű ebéddel közösen lazítunk, majd a formákkal és az optikai illúziók használatával folytatjuk. 

 

A nap végére pedig egy kis ajándékkal készülünk, ami arra fog szolgálni, hogy az élményeket később felidézve, hasznos segítségedre legyenek a mindennapokban.

Szeretettel várunk Téged is, hogy megoszthassuk Veled a hosszú évek tapasztalatát és tudását, hogy a számunkra olyan fontos női értékek általad is több szerephez jussanak a világban.

bottom of page