top of page

Membership

 

Egy működő ruhatár létrehozása időt, energiát és türelmet igényel. Ezzel a tagsággal az a célom, hogy támogassalak ebben a folyamatban. Bármelyik kurzus elvégzése, vagy egy velem történt személyes tanácsadás után lehetőséged van csatlakozni a klubhoz.

Az online tagságnak havi költsége van, mely 19.500 Ft

A tagsággal a következőkre van lehetőséged:

  • Negyedévente megrendezésre kerülő, tematikus workshopon való részvételhez -20% kedvezmény biztosított 

  • Rendszeres tanácsadás, tippek, trükkök és márka ajánlások heti egy hírlevél keretein belül mindig egy adott témában

  • Havonta egyszer a szezonoknak és alkalmaknak megfelelően a „best buy” válogatásomhoz való hozzáférés, a termékek megvásárláshoz szükséges linkekkel, vagy a bolt pontos megnevezésével

  • Havonta két alkalommal lehetőséged van online feltenni kérdéseidet és visszajelzéseket kapni egyéni szituációdat illetően. Ez a lehetőség csupán konkrét kérdésekre vonatkozik, nem tartozik bele a teljes körű tanácsadás vagy gardróbrendezés. Amennyiben ez érdekel, de bizonytalan vagy, hogy melyik szolgáltatás neked a legmegfelelőbb, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és segítek kitalálni, mire van szükséged.

  • Exkluziv „members only” eseményeken való részvétel, melyek mindegyike életstílusról és közösség építésről szól. (A „members only” eseményekre is akkor lesz lehetőség, amikor visszaáll az élet a normális kerékvágásba. Erről is majd természetesen küldök értesítést.)

Köszönjük

bottom of page